25.5.11

Contrast








 

Asos dress.Zara heels/bag.H&M socks/glasses.Topshop golden necklace.Véčko best necklace ever

24.5.11

Mucha vs. Vogue

Tak už aj ja naozaj poctivo drtím, dnes to vyšlo na dejiny fotografie. Ani som nevyšla z domu, neprezliekla sa z teplákov a naozaj sa neočesala, takže radšej pre zmenu približujem, o čo sa jedná u nás. Jeden z mojich najobľúbenejších, Alfons Mucha (ktorý okrem maľovania plagátov pomerne dosť fotil, dokonca mu vyšla monografia v Torste), inšpiroval nemecký Vogue k tejto snovej fotostory. Páči?





22.5.11

Picnic

Nadišiel čas piknikov juch! Dnešný s chlebíčkovou tematikou a s následnou alergiou na celú flóru, trvajúcou ešte teraz. Na zajtrajšiu skúšku prdím, zas. Asi som nepoučitelná, ale nedá sa mi inak.






H&M skirt/shoes.Stradivarius bracelet

19.5.11

Ou nou

Dnes len takto minimalisticky, ale predsa. Zajtra ma totiž čaká najmega skúška celého semestru A nevidela som učivo ani pol minúty. Neviem ani o aké historické obdobia sa jedná. Mmmm..tak mám potom celý jún a júl na opravu. Hah. Proste..toto je život?? Smrť celému skúškovému!!

 

Coco de Coeur top.H&M jacket/shorts.Vans shoes

17.5.11

Zámocký





Zara top.H&M skirt/jacket.Topshop heels/necklace

16.5.11

Kime Buzzelli

Vôbec nič múdreho ma nenapadá. Lepím knihu do školy, upravujem krajiny, vo štvrtok odovzdávam, celý týždeň skúšky, nič sa neučím. Kukám si filmy a čítam Murakamiho, fotím sa bez nápadu a zabíjam čas. Boli sme na výlete, na ktorý mám asi úplne najmenej času a dostala som z neho toť tašku. Túlam sa po nočných otvorených galériách a po koktejloch a dostávam ružu, ktorá má krátke pole pôsobnosti. Takto sa mám a mám z toho stále ešte stres. A vy čo? Máte všetci po skúškach na samé áčka hneď na prvý pokus? A už letujete? Alebo čo??





15.5.11

Záhradný




Review dress.anonym sweater.Helmona necklace.Asos ring

14.5.11

She sun

Mám pokazený expozimeter vo fotoaparáte takže to odteraz bude takéto zvláštne. Alebo je možno len vybitá baterka, ktovie. Boli tu nejaké techtle mechtle bloggerovské a mala som k poslednému príspevku nejaké komentáre, ani som si ich nestihla prečitať, tak kde sú?? Som zmätená.





Zara dress/belt.H&M sweater.Topshop shoes(odmaminyvýletové).Stradivarius bracelets.pole v Bábe

12.5.11

Stres

Tak strašne strašne nič nestíham až je to na zaplakanie. Posledné dni som si ani nepozerala iné blogy, nehovoriac o nových príspevkoch. Teraz mam cenných 7 minút, počas ktorých ešte tlačím knihu a skenujem zbytok filmu, kým odchádzame fotiť ďaleko preč. Tak ma napadlo, či to ešte vôbec niekedy skončí, ale vlastne Áno! Skončí! Zase bude leto, takisto ako bolo minulé, hurá, a tak som si spomenula aké je leto super a ako vtedy nič netreba a vôbec. Už aby bolo, panebože. Tak na navnadenie, aby nebola stále nuda, tu je pár fotiek z môjho minulého, ktoré som vyberala na prezentáciu prác dôchodcov a ich vnúčat počas vinobranie:D. Nežartujem:).





9.5.11

Prastaré



H&M dress staréjaksvetsám.Vans shoes.Topshop necklace/earings.najmega Fáro

8.5.11

Nasty?




H&M dress/skirt/tights.Topshop heels.Stradivarius bracelets

5.5.11

The top tops

Alebo ani nie tak top ako new. Blúzka z mamininej skrine, hmkové body a už videný svetrík. Novoty.
Inak aj Vám je taká zima stále? Ja som si so sebou ani nezobrala do školy nič hrubšie že veď už je úplná jar a skoro som odmrzla. Čo to ako je a dokedy to ešte potrvá??:D
*Ó! Vlastne, ako som o tom písala v úplne najprvšom príspevku čo tu mám, dneska mi mamina priniesla z výletu topánky!! Juhuu:))